Pataki Ági idén tölti be a 70. életévét, ám szépségéből semmit sem veszített! Az egykori szupermodell büszkén vállalja a ráncait, bármilyen fotó készül róla, az biztosan a valóságot mutatja. Ági most elárulta, hogyan tartja formában magát.

Pataki Ági jó pár évet letagadhatna Fotó: Instagram

„Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a képek, amelyeket megosztok a közösségi oldalamon, olyanok, amelyeken jól nézek ki, próbálok úgy válogatni. Nem is tudom, hogyan kell telefonon retusálni, de nem is akarom becsapni a követőimet, hihető, hiteles akarok maradni. Persze így is van pár negatív komment, megkapom, hogy „ennyi idősen miért kell mutogatnom magam”, de nem szerethet mindenki. Azt vallom, hogy nem szabad minden hibát eltüntetni, mert nem egészséges, ha megpróbáljuk elhitetni, hogy léteznek tökéletes nők” – mondta a Blikknek Ági, aki szépségének titkát is megosztotta.

„Engem nem a korom határoz meg. Aktív vagyok, érdekel az élet. Egészségesen élek, odafigyelek az étkezésre, nem dohányzom és alkoholt is mértékkel, esetenként iszom. Szerintem fontos tudnunk, hogy a szépséghez az egészségen át vezet az út” – tette hozzá.

Modellből filmes producer

Pataki Ágit modellként ismerte meg az ország, azonban harminc éve a filmkészítés világában találta meg a számításait: férje mellett ő is producerként dolgozik. Elmondása szerint imádja, amit csinál, ám a koronavírus-járvány az ő munkájukat is megnehezítette.

„Szerencsére a gyártás nem állt le, előkészületek is voltak, de valóban nem volt egyszerű időszak. Furcsa volt, hogy ennyit ültünk a filmeken, a 2019-ben forgatott mozik még csak most kerülnek majd vászonra. Döcögős lesz a kezdés, az biztos. Magunkon, a férjemen és magamon is érzem, hogy elkényelmesedtünk. Korábban Gábor hetente legalább háromszor ment valamelyik művészmoziba, most pedig este nyolckor a kanapén ülünk, filmezünk, és nem mozdulunk ki itthonról.”