Pásztor Anna a TV2 Mokka stábját az otthonában fogadta. A tavaly vett kis ház és a gyönyörű kert festői kilátással a Pilisben van. Az ezzel járó szépséget, érdekességeket és kényelmet nemcsak a gyerekei, de Károly nevű kutyájuk is nagyon élvezi.

„Jól éreztem magam én a városban is, a VIII. kerületben születtem, és csak utána költöztünk el és jártunk tanyáról tanyára a szüleimmel. Az életem során eddig 25-ször költöztem, szóval bárhol elvagyok, de amikor két évvel ezelőtt ott voltam egy 45 négyzetméteres lakásban a két babával, akkor csak néztem ki a rácson és úgy éreztem, ki kell szabadulnom. Így visszanyúltam oda a gyerekkoromba, amikor a testvéremmel bogarakat idomítottunk a kertben Pilisszántón. Az volt a nyugalom szigete, amit szeretnék megmutatni a gyerekeimnek” – mondta Anna.

Az idilli környezet, a gyerekek és a sikeres karrier azt feltételezné, hogy minden tökéletes az életében, de Anna állítja, egyáltalán nem örülne annak, ha ez így lenne.

„Az lenne a zsákutca, ha minden rendben lenne, mert az mindig az utolsó fejezet. Ha azt érzed, hogy révbe értél és most minden annyira jó és szép, akkor meg akarsz állni, de a megállás az sose jó.

Hozzátette, az élete nagyon szép ívet ír le és kacskaringózik is, de ebben benne vannak a félelmetes sírások, az önmarcangolás és a megbánás, de mint mondta, ezekből mindig előbújik egy újabb virág.