Harry herceget saját baráti társasága őrültnek tartotta, amiért találkozgatni kezdett jelenlegi feleségével. Meghan megítélése a királyi családban is kétes, de Harry iskolai cimboráinak más jellegű problémája akadt… Ők az egykori színésznő merev és szigorú személyiségét kifogásolták és úgy látták, Harryvel teljesen más világban élnek.

Úgy tűnik Meghan Markle élete egy merő hazugság, a nővérét is megtagadta (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Úgy tűnik, Harry hercegnek nem csak a saját családjával gyűlt meg a baja a párválasztás miatt Fotó: AFP

Harry herceg korábban a botrányaival került be a hírekbe, így talán nem meglepő, hogy a barátai szarkasztikus humorérzékkel rendelkeznekírja a Mirror. Egy kötöttségek nélküli találkozón sem tolerálta ezt azonban Meghan, aki egyből helyretett minden résztvevőt – a közvetlen barátokat és az ő barátnőiket – például a szexista beszólásokért. A barátok elmondása szerint mindenki átkerült a rossz oldalra, akinek eltérő véleménye volt, vagy akinek a nyelvezete nem volt megfelelő. A volt színésznő meglátásuk szerint nem is próbált közös hangot találni.

A barátok úgy látták, hogy „Harry világa nem az ő világa lenne”. Attól tartottak, hogy „hiányzik belőle a humorérzék”, állítja Tom Bower királyi életrajzíró. Meghan később egy utazáson is részt vett a társasággal, ám ott az állandó panaszkodásával maradt emlékezetes. Nem tetszettek neki az ételek és továbbra sem kereste a többiek társaságát. Akárhogy is, Harry bizonyára ismeri a jó oldalát, hisz családot alapított és új életet kezdett vele Amerikában.

Azt, hogy Meghan pontosan hogyan tudta elcsavarni a herceg fejét, ebben a cikkben részleteztük.