Az Exatlon Hungary műsorvezetőjét korábban Cservenák Alexandrával is összehozták, de mint kiderült, nem ő lett a befutó. A napokban kiderült, hogy Palik László egy csinos ügyvédnővel alkot egy párt.

Úgy tűnik, semmiképpen nem egy múló románcról van szó, hiszen a pár az őszi napsütésben együtt indult sportolni is, így ez is egy olyan közös pont, ami azt sugallja, hosszú távú kapcsolat lesz az övék.

Közös programjukról egy olvasó a Blikknek küldött fotókat, amely azt bizonyítja, Palik László most már nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát a hölggyel, és ilyen még nem történt, miután hivatalosan is elváltak Marsi Anikótól, aki már megtalálta a boldogságot Gábor mellett.

Mindketten más oldalán találták meg a boldogságot Fotó: Nemzeti Sport

Mindketten más oldalán találták meg a boldogságot Fotó: Nemzeti Sport

„Lászlót egyből felismertem, régóta nézem a tévében. A hölgyről nem tudtam, hogy kicsoda, de mivel pont most írtak róluk az újságok sejtettem, hogy ő a kedvese. Látszott rajtuk, hogy már fáradtak, gondolom futásból tartottak hazafelé, az öltözékük is erre utalt. Egy budai lakóparkba mentek be együtt, nem is gondoltam volna, hogy ők is ezen a környéken laknak” – mondta a lapnak az olvasó.

A fotókat itt nézheted meg.