Az Exatlon tele van meglepetésekkel, ezen már meg sem lepődünk, a tegnapi adás feltette az i-re a pontot. Olyan meglepetésben volt részük a Bajnokoknak és a Kihívóknak, ami eddig még egy műsorban sem volt. A meglepő fordulat nemcsak a versenyzőket lepte meg, de a nézőket is.

Kedden egy nem mindennapi élményért futhattak az atléták

Palik László elmondta a játékosoknak, hogy mit nyerhetnek, a hír hallatára a versenyzők szája is tátva maradt, hiszen a nyertes csapat egy nap erejéig kipróbálhatja, milyen egy dollármilliárdos élete, hogy az a réteg milyen luxuskörülmények között éli meg mindennapjait.

Elképesztő csata volt, mind a két csapat erőn felül teljesített, de a végén a Kihívók jöttek ki győztesül. Majd amikor új nap virradt, elindultak a megérdemelt nyeremény felé. A Kihívok csapatát egy limuzin fogadta, ez már önmagában is felspannolta a játékosokat, de itt még volt egy extra meglepetés… A műsorvezető Palik László volt a sofőr, aki egy magánrepülőhöz szállította a győzteseket. Majd jött az újabb meglepetés, a repülőn Gelencsér Timi volt a légiutas-kísérő.

A két műsorvezető szakmát váltott

Gelencsér Timi légiutas-kísérőként is vadítóan néz ki, erről egy képet is megosztott az Instagram-oldalán. Meg kell hagyni, Timi ebben a szerepben is jól debütált.

https://www.instagram.com/p/COKQ9oCJE0V/

Azért Palik László sofőrszettje mellett sem tudunk szó nélkül elmenni

Lacinak nemcsak a műsorvezetés áll jól, hanem a sofőrködés is, igazi színészi alkotást láthattunk tőle. Ha lemaradtál volna a keddi részről, akkor most mutatunk egy kis részletet.