Palik László nemrégen elindította a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatornáját, amiben először azt ismertette, milyen tartalmakkal találkozhatnak majd követőik a videóikban.

A műsorvezető egy nagyon szomorú hírt is megosztott a videóban.

„Ugye, a múlt héten, ahogy elemeztük a hét eseményeit, kellett volna kitalálnunk azt, hogy amúgy önazonos módon ma miről beszélgetünk, mi lesz a témánk. Azonban rögtön hétfőn az élet felülírta a dolgot, és bevallom őszintén, hogy – ezt ti is megéltétek – nekem hét közben nem igazán lett ötletem, merthétfőn reggel, 8 óra 10 perckor az édesapám meghaltmondta el Palik László, aki azt is elárulta, rá kellett jönnie, hogy ma már nem teheti meg, hogy titok legyen a magánélete.

Meg kellett értenem, hogy az online térnek ez zsigeri követelménye. nem tehetem meg azt, hogy úgy folytassam, ahogy eddig csináltam, hiszen eddig egy relatíve zárkózott életet éltem. ezt az online világ nem tolerálja. ezt is mérlegeltem, mielőtt belevágtam a feladatba, és az eredmény az lett, hogy nekivágtunk„ – idézi a Bors a műsorvezető szavait.