Óriási buli lesz a Plázson, jön a Tankcsapda plusz Majka és Curtis is





Ismét mozgalmas hétvégének nézünk elébe a Plázson: pénteken először játszik itt a Tankcsapda, szombaton 10 órás giga bulival érkezik a Total Dance Balatoni Retro Láz kiadása, vasárnap pedig Majka & Curtis és Pápai Joci pótolják elmaradt koncertjüket. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.11.
koncertek

Mindeközben pedig a nyár végéhez közeledve Metzker Viktória és Rakonczai Imre is egy-egy fergeteges, utolsó bulival búcsúzik idénre a Balaton fővárosától.

Bár még javában tombol a nyár, augusztus közepéhez közeledve lassan elérkezünk az utolsó bulikhoz is. Csütörtökön a Rakonczai Piano est búcsúzik a Plázstól: Rakonczai Imre hozza ezúttal is a legkedveltebb balatoni slágereket, míg a Music teraszon a legjobb latin slágerekre rázhatjuk. Az Aréna rezidensének partysorozata is a végéhez ért, az idei Metzker Viktória & Friends utolsó felvonása jön pénteken, ahol ezúttal AK26, KOOSZMILAN és DJ Lennard lesznek Metzker Viktória partnerei.

Először jön a Tankcsapda a Plázsra és pótol Majka és Curtis is! Fotó: Siófoki Plázs

Történelmi pillanat: A Tankcsapda a zenekar és a Plázs fennállása óta először lép fel a Balaton nagyszínpadán, és ha jönnek a Tankok, akkor legyen péntek. A tankerek legutóbbi, Liliput Hollywood c. lemezükkel érkeznek a magyar tengerhez és garantáltan megmozgatják majd a homokos parton összegyűlt rajongóikat.

Szombaton a Total Dance Balatoni Retro Láz várva-várt buliján hág a tetőfokára a hangulat

A retro fesztiválon 10 órás megapartin váltják egymást a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjai. Az év legnépszerűbb balatoni retro fesztiválja a 2020-as kihagyás után most extra energiákkal tér vissza, közkívánatra pedig a fellépők közt köszönthetjük Dr Albant is, a Sing Hallelujah legendás előadóját. A Total Dance Balatoni Retro Láz sokkal több, mint egy retro fesztivál: profi tánckarral, sok-sok meglepetéssel és látványelemmel repít vissza az „aranykorba”, ahol újra együtt bulizhatunk olyan előadók legnagyobb dalaira, mint a Kozmix, az Ámokfutók, Krisz Rudolf, az UFO, Betty Love, Sterbinszky, Náksi, Erős vs. Spigiboy, Sipos F. Tamás és DJ Pégé. Az est hangulatfelelőse Dj André lesz.

Visszatér Siófokra a Truesounds Music csapata is, akik a vadiúj Clubban Peter Makto, Gregory S, Davko és Justrice vezényletével hozzák a talpakba az ütemeket.

Augusztus 15-én vasárnap pedig Majka & Curtis pótolják elmaradt júliusi koncertjüket. A slágergyáros páros előtt Pápai Joci dallamai melegítik a közönséget. (X)





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás