Óriási botrány kerekedett Szabó Dóra ártatlan kérdéséből a Life TV műsorában. A hétfői Brékingben Dóra rákérdezett műsorvezetőtársánál, Berki Krisztiánnál arra, hogy szerinte mennyire egészséges, hogy Berki rendszeresen megoszt fotókat első osztályos kislányáról, Natiról.

Krisztián ahelyett, hogy korrekt módon válaszolt volna a felvetésre, személyeskedni kezdett, amivel vérig sértette Dórát.

„Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes és mi a helytelen, amikor nincs gyereked?” – kérdezett vissza Berki, akinek bár feltűnhetett, hogy érzékeny pontra tapintott, mégsem hagyta abba.

„Honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem?! Ismersz te engem egyáltalán? Na, jó, ez az a szint, ameddig nem megyünk el egy beszélgetésben! Ennyire bunkó nem lehetsz úgy, hogy nem is tudod, milyen háttérországom van. Azt gondolom, hogy én nem is szeretnék itt ülni melletted a stúdióban, úgyhogy magadra is hagylak!” – fakadt ki Dóra, aki a következő blokkig vissza sem tért a stúdióba. Amikor mégis megtette, újra kifejtette a véleményét Berkiről. Krisztián továbbra is röhög, de aki bunkó, az bunkó is marad. Nem baj, elengedjük a témát, mert nincs más választásom, mint mellette ülni.”

A teljes adást és a veszekedés durva pillanatait megnézheted hétfő délután 17 órakor, a Life TV műsorán!

Elszabadultak az indulatok (Fotó: Life TV)