Horváth Éva fiús anyuka marad

A 42 éves sztáranyuka márciusban jelentette be, hogy ismét várandós, nemrég pedig azt is elárulta, hogy Kristófnak öccse fog születni. Éva és párja csodaként tekint a babára, hiszen nagyon szerették volna, hogy bővüljön a család. A csinos műsorvezető már a várandóssága végén jár, ám a terhesség utolsó heteire jellemző általános tünetek szerencsére elkerülik. Inkább csak nehezebben mozog, és olykor enyhe légszomj jelentkezik ná­la.

„Ez a terhesség is kísértetiesen ha­sonlít az elsőhöz. Aktív vagyok, mindig teszek-veszek. Ám most már olykor pihengetek is. A múltkor volt egy érdekes tapasztalatom. Lefekvés előtt éppen Kristófnak olvastam az esti mesét, akkor azon vettem magam észre, ahogy feküdtünk az ágyban, hogy enyhe légszomjam van. Egyszerre túl sok volt, hogy olvasnom és levegőt kellett vennem” – árulta el korábban Éva a Borsnak.

(Fotó:Bors)

Berki Mazsi megküzdött az anyaságért

Berki Krisztián és felesége két éve jelentette be, hogy készen állnak a családalapításra, ám erre mostanáig várniuk kellett. A házaspár küzdelmes éveket tudhat maga mögött, hiszen minden követ megmozgattak, hogy megfoganjon kisbabájuk, ám mindhiába.

„Először természetes úton próbálkoztunk, aztán voltunk inszemináción háromszor-négyszer, utána voltunk lombikprogramon. Az első engem nagyon megviselt, mert kiderült, hogy velem is van probléma. Peteházam volt, de petesejtet nem talált a doktor úr. Ez borzasztó érzés volt” – árulta el a hetedik hónapban járó Mazsi, aki most már nem rágódik a múlton, hiszen pocakjában egy kislány növekszik, akit hamarosan a kezében tarthat.

(Fotó: Móricz István/Bors)

Polgár Kriszta két fiú mellé kap egy kislányt

Az Amerikában élő modell a harmadik gyermekével várandós, ám ezúttal kislányt hord a szíve alatt. Kriszta már a terhessége véghajrájában jár, ugyanis bármikor megszülethet a csöppség. Terhességével kapcsolatban pedig azt is elárulta: bizony vannak pillanatok, mikor már nehezen bírja, de ilyenkor emlékezteti magát arra, hogy kétszer már végigcsinálta.

„Számomra a terhesség volt mindig a legnehezebb, de tudja az ember, hogy ez csak átmeneti állapot, és egy olyan dolgot hoz létre a teste, amiért örökké hálás lesz. Hálás vagyok a testemnek, hogy a harmadik csodát alkotja minden percben. Büszke vagyok rá, hogy kitart, és küzd egy egészséges életért. És amikor már úgy érzem, hogy elszakad a cérna és nem bírom, akkor elég arra emlékeztetnem magam, hogy kétszer már végigcsináltam” – árulta el Kriszta.

(Fotó: Tv2)

Hajdú Péter és kedvese kétszer is átélték a szülők rémálmát

A műsorvezető és szerelme, Eszter első közös gyermeküket várják. A párnak azonban minden szülő rémálmát kellett átélnie, ugyanis Eszter kétszer is elvetélt, három kisbabát veszítettek el. Tavaly nyáron Hajdú Péter menyasszonya ikrekkel volt állapotos, ám sajnos rövid idő után elvetélt. Aztán decemberben egy újabb terhességgel járó komplikáció miatt még a fiatal televíziós élete is veszélybe került, kórházba került, és műteni is kellett.

„Rögös út vezetett a boldogsághoz, és ugyan vannak természetesen a terhességgel járó rosszulléteim, de nem bánom, hiszen nagyon régóta vártunk erre” – mesélte Eszter, aki igyekszik kiélvezni a babavárás minden csodás pillanatát.

(Fotó: Instagram)

Lakatos Yvettet nagyon megviselte a terhessége

A Megasztár 5 felfedezettje jelenleg Kanadában él, és úgy tűnik, meg is találta ott a boldogságot. Yvette nem rég kimondta a boldogító igent, nem sokkal később pedig bejelentette, hogy első gyermekével várandós. Az énekesnő a 20. hétben jár már, ám nem telt ez az idő zökkenőmentesen.

„Iszonyatosan nehéz volt titokban tartani, hogy várandós vagyok, főként úgy, hogy az elmúlt hónapokban posztolni sem tudtam, mert nagyon rosszul voltam. Most van az, hogy úgy nagyjából jól vagyok” – jelentette ki Yvette, akinek pocakjában egy kisfiú növekszik.