Ahogy arról korábban beszámoltunk, 73 éves korában feladta a rákkal vívott harcot a Grease sztárja, Olivia Newton-John.

Olivia Newton-John hétfőn 73 éves korában csukta le örökre a szemét Fotó: Facebook

A színésznő unokahúga, Totti Goldsmith a halála előtti napokban árulta el, hogy hogyan viselte a betegséget Olivia Newton-John – írja a Pagesix.

„Nemcsak a rák terítette le, hanem más komplikációk is. A legyengült immunrendszerét másodlagos fertőzések is megtámadták. Az elmúlt 5-6 napban az állapota rohamos romlásnak indult. Még reménykedtünk, de tudtuk mi következik” – mondta Totti, aki megjegyezte hogy a végén már semmilyen fájdalomcsillapító nem tudta mérsékelni nagynénje fájdalmait, de szerencsésnek érzi magát, mert még volt alkalma elbúcsúzni és elmondani mindent, amit elszeretett volna.

A színésznő egyik barátja, Didi Conn, aki Frenchyt alakította a Grease című musicalben elmondta, hogy Olivia Newton-John szervezetét az utolsó napokban nagyon megviselte a betegsége.

Olivia elmesélte, hogy már járni sem tud és a legapróbb dolgokat sem tudja megcsinálni, egész napos ápolásra szorul. A férje, John és a lánya, Chloe az utolsó pillanatig vele voltak” – magyarázta Didi Conn.

A színésznőnél tavaly októberben derült ki, hogy harmadjára is meg kell küzdenie a mellrákkal. Először 1992-ben diagnosztizálták a betegséggel, amit műtét és kemoterápia követett. Gyógyulása után egészen haláláig a mellrákellenes megelőző és felvilágosító munka élharcosa volt.