Sokakat ledöbbentett, amikor Járai Máté és felesége, Kíra kendőzetlen őszinteséggel vallottak arról, hogy házasságukat teljesen nyitottan élik. A színész most felidézte, hogy mikor volt az a pillanat, amikor mindezt meglépték.

Tulajdonképpen már a kapcsolatunk elején tisztáztuk azt, hogy nem hiszünk a monogámiában. A világ legfontosabb emberei vagyunk egymás számára, bármit megtennénk a másik boldogságáért, nem kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünk. Azonban azt gondoljuk, ahhoz, hogy ezt megélhessük, szükség van egy bizonyos fajta szabadságra, amelyben a másiknak lehetősége van testi kapcsolódásra mással is” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté, aki tisztán emlékszik a pillanatra, amikor az elméletük gyakorlattá vált.

Járai Máté és felesége szabad utat engedtek egymásnak (Forrás: 95.8 Sláger FM)

14 évvel ezelőtt történt, amikor Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú. Később pedig be is jelölte őt a közösségi oldalon, egyértelműek voltak a szándékai. Láttam, hogy ez a fiú nem lesz a férje, ugyanakkor úgy voltam vele, hogy nem foszthatom meg attól, hogy másnak is bálványozott nő legyen, miért ne kaphatná meg mástól is ezt. Én úgy éreztem, kutya kötelességem ezt megadni neki. És van, amikor nekem van erre szükségem” – árulta el a színész, aki nem csinál titkot abból, miként élnek.

„Nem mondom, hogy mindenki így nyisson és éljen, nekünk viszont ez működőképes. Azért is beszélek erről és nem kezelem tabuként, mert egyrészt számomra kevés olyan téma van, amiről ne beszélnék nyíltan, másrészt talán ezáltal könnyebben elfogadják azt, hogy van ilyen és mi így működünk” – mondta Járai Máté Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám műsorában, az ÉdesKettesben.