Nők figyelem! Árpa Attila kegyeiért újra versengeni lehet





Sajtóhírek szerint az Argo rendezője lesz a hamarosan induló A Nagy Ő című műsor férfiszereplője. A hírt még nem erősítették meg a TV2-től, de Árpa akár el is vállalhat egy ilyen szerepet, hiszen úgy tudjuk, nemrégiben szakított a nála 19 évvel fiatalabb barátnőjével.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.22.
a nagy ő

Derült égből villámcsapásként robbant csütörtökön a hír: a TV2 újra elindítja A Nagy Ő című műsorát, melynek főszereplője a pletykák szerint Árpa Attila lehet – tudta meg a Bors.

A választás nem csak azért szokatlan, mert az előző szériák főszereplői, Noszály Sándor és Tóth Dávid sokkal fiatalabbak voltak, amikor ebben a műsorban szerepeltek, Sándor 31, míg Dávid 36, Árpa Attila viszont betöltötte az 50-et idén, de azért is, mert a színészről mindenki úgy tudta, hogy boldog párkapcsolatban él Czakó Alexandra színésznővel. A páros egy héttel ezelőtt még együtt szerepelt egy tévéinterjúban, ahol látszólag minden rendben volt köztük, nem volt jele annak, hogy probléma lenne… Látszólag.

A Bors információi szerint Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb kedvese között már egy jó ideje elkezdett megromlani a viszony, ezt támasztja alá az is, hogy a színész már tárgyalásokba kezdhetett a TV2-vel a műsorral kapcsolatban. A megbeszéléseken pedig azzal a tudattal kellett részt vennie, hogy tudta: meg kell felelnie a legfontosabb kritériumnak, nem lehet párja.

A Nagy Ő című műsort ugyanis csakis olyan férfi vállalhatja el, aki magányos farkas, legalább húsz hölgy versenyez majd a figyelméért és végül a szívéért.

A Bors a TV2-t is megkereste az ügy kapcsán, ám a csatorna nem erősítette meg Árpa Attila szereplését.

Ahogy Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója korábban már bejelentette, A Nagy Őnek akkor lesz folytatása, ha megtaláljuk rá a megfelelő főszereplőt. Több lehetséges jelölttel is egyeztet a csatorna, köztük van Árpa Attila is” – válaszolták újságírónknak.

Nárcisztikus személyiség

Árpa Attila 2020-ban közölte a nagyvilággal, hogy diagnosztizált narcisztikus pszichopata. A színész szerint fontos volt beszélnie erről, hiszen az őszinteség segít neki abban, hogy kordában tartsa a sokszor kirobbanó érzelmeit.

Valóra vált álom volt

Alexandra és Attila egy szerepválogatáson pillantották meg egymást, és azonnal egymásba szerettek. Illetve Alexandra egy kicsit hamarabb: 15 évesen látta először Árpa Attilát a tévében, és azonnal azt érezte, hogy ő lenne a tökéletes férfi számára.

16 évvel később pedig valóra vált az álma. Sajnos, csak pár évre…





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás