Derült égből villámcsapásként robbant csütörtökön a hír: a TV2 újra elindítja A Nagy Ő című műsorát, melynek főszereplője a pletykák szerint Árpa Attila lehet – tudta meg a Bors.

A választás nem csak azért szokatlan, mert az előző szériák főszereplői, Noszály Sándor és Tóth Dávid sokkal fiatalabbak voltak, amikor ebben a műsorban szerepeltek, Sándor 31, míg Dávid 36, Árpa Attila viszont betöltötte az 50-et idén, de azért is, mert a színészről mindenki úgy tudta, hogy boldog párkapcsolatban él Czakó Alexandra színésznővel. A páros egy héttel ezelőtt még együtt szerepelt egy tévéinterjúban, ahol látszólag minden rendben volt köztük, nem volt jele annak, hogy probléma lenne… Látszólag.

A Bors információi szerint Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb kedvese között már egy jó ideje elkezdett megromlani a viszony, ezt támasztja alá az is, hogy a színész már tárgyalásokba kezdhetett a TV2-vel a műsorral kapcsolatban. A megbeszéléseken pedig azzal a tudattal kellett részt vennie, hogy tudta: meg kell felelnie a legfontosabb kritériumnak, nem lehet párja.

A Nagy Ő című műsort ugyanis csakis olyan férfi vállalhatja el, aki magányos farkas, legalább húsz hölgy versenyez majd a figyelméért és végül a szívéért.

A Bors a TV2-t is megkereste az ügy kapcsán, ám a csatorna nem erősítette meg Árpa Attila szereplését.

Ahogy Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója korábban már bejelentette, A Nagy Őnek akkor lesz folytatása, ha megtaláljuk rá a megfelelő főszereplőt. Több lehetséges jelölttel is egyeztet a csatorna, köztük van Árpa Attila is” – válaszolták újságírónknak.

Nárcisztikus személyiség

Árpa Attila 2020-ban közölte a nagyvilággal, hogy diagnosztizált narcisztikus pszichopata. A színész szerint fontos volt beszélnie erről, hiszen az őszinteség segít neki abban, hogy kordában tartsa a sokszor kirobbanó érzelmeit.

Valóra vált álom volt

Alexandra és Attila egy szerepválogatáson pillantották meg egymást, és azonnal egymásba szerettek. Illetve Alexandra egy kicsit hamarabb: 15 évesen látta először Árpa Attilát a tévében, és azonnal azt érezte, hogy ő lenne a tökéletes férfi számára.

16 évvel később pedig valóra vált az álma. Sajnos, csak pár évre…