Nick Cannon, Mariah Carey volt férje, az ismert amerikai tévésztár és modell felesége, Alyssa Scott a Zen nevet adták a kisfiuknak. A 41 éves sztár a legszörnyűbb dolgot tapasztalta meg, ami egy szülővel megtörténhet. Ezt pedig, úgy érezte, saját műsorában kell megosztania a világgal, hogy megelőzze a bulvárlapok találgatásait és a bántó cikkeket – írja a People Magazine.

„A mai napot soha nem tudjuk kitörölni az emlékezetünkből, és nagyon nehéz mindezt elmondanom, mert még nem osztottam meg senkivel, még a stábbal sem” – mondta Cannon. – „Borzalmas hétvégém volt., elvesztettem a kisfiamat. Két hónapos volt a fiam, amikor észrevettük, hogy kicsit nagy a feje és nehézlégzése volt, ezért elvittük orvoshoz. Azt hittük, hogy csak egy rutinvizsgálatról van szó” – kezdte az őszinte vallomását a férfi, majd elmondta, hogy kiderült, a pár hónapos kisfiúnak tumor van az agyán. A betegség során a folyadék felhalmozódik az agy mélyén található üregekben. A felesleges folyadék megnöveli a kamrák méretét, és nyomást gyakorol az agyra, így alakul ki a vízfejűség.

Nick az utolsó hétvégéjükről is beszámolt:

Hétvégén megtettem mindent, hogy minőségi időt töltsek Zennel. Vasárnap felkeltünk, elvittük az óceánhoz Alyssával, majd vissza kellett repülnöm New Yorkba a bemutatóra, de a reptéren hívtak, hogy menjek vissza hozzá” – mondta el őszintén a műsorvezető, majd így zárta a gondolatait:

„Nem tudtam, hogyan fogom bírni lelkileg ezt a mai napot, mert legszívesebben most a családommal szeretném megélni a gyász pillanatait. Sokat gondolkodtam, mit tegyek ebben a helyzetben, de végül azt mondogattam magamban, elég erős vagyok ahhoz, hogy tegyem tovább a dolgomat. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, én is sebezhető vagyok. Ez egy olyan különleges műsor, amit a fiamnak, Zennek szentelek” – mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NICK CANNON (@nickcannon) által megosztott bejegyzés