Megdöbbentő volt, nem tudtam, hogy rákot kaphatok, és tudom, hogy ez hülyén hangzik, mert most már tisztában vagyok vele, hogy ez bárkivel megtörténhet, bármely életkorban” – mondta Adele Roberts a Good Morning Britain című műsorban, amelyről a Mirror is beszámolt.

Nagyjából vegetáriánus voltam, állandóan futottam, igyekeztem fitt lenni, és a megfelelő ételeket enni, és csak mostanában kezdtem észrevenni, hogy az emésztésem kezdett megváltozni” – folytatta. Adele elmondta azt is, hogy október 1-jén kapta kézhez a diagnózist és október 25-én már túl volt a műtéten, amiért nagyon hálás az angol egészségügynek. Hála annak, hogy hat héttel a diagnózis után már átesett a műtéten, sztómán és kemoterápián, jól érzi magát és visszatért dolgozni is a műsorvezető.

Eddig úgy gondolom, hogy sikerült eltávolítaniuk az összes daganatot, ami nagyszerű hír. Nagyon trükkös helyen volt, így ha nem fedezik fel időben, akkor elveszthettem volna a fenekem egy részét is” – válaszolta arra a kérdésre, hogy mire számíthat az orvosok szerint.