Nem olyan, mint hittük: így vert át mindenkit a kétarcú Meghan





Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy imád színészkedni, de azt azért mi sem gondoltuk, hogy ennyire „tehetséges”. Ha nincsenek kamerák, megváltozik a személyisége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.08.
kibírhatatlanű Meghan Markle személyiség Harry herceg Díva színészkedés álca

Egy neve elhallgatását kérő fotós nyilatkozott arról, hogy milyen Meghan akkor, amikor senki sem figyeli. Mondhatni nem ugyanazt az arcát mutatja, mint a kamerát előtt...

Fotó: Northfoto

A bennfentes szerint Meghan mozdulataiból látszik, hogy ért a színészkedéshez, ám talán túl sok sztárallűrt is vett magára. Bár Harry felesége mindig pontosan tudja, mit várnak tőle és a kamera előtt vérprofin viselkedik, valójában túl sokat problémázik és akadékoskodik. A magánéletben, amikor épp nem videózzák vagy fotózzák, akkor szerinte Meghan már nem is az a mosolygós, bájos teremtés, mint akinek tűnik. A fotós szerint szeret klikkesedni és többnyire átnéz a körülötte lévőkön.

A szakmában már akkor hercegnőnek hívták, amikor még nem is volt köze a királyi családhoz - írja a Daily Mail. Ezt akkor még gúnyos megjegyzésnek szánták kibírhatatlan, díváskodó természete miatt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás