Berki Mazsi bár tudja, hogy tovább kell élnie az életét, de lelkileg még nem elég erős, hiszen egy hónappal ezelőtt egy nem várt tragédia történt az életében. Ugyanis elvesztette szerelmét, Berki Krisztiánt. A celebtől méltó módon köszöntek el, Mazsi egy szívhez szóló üzenetet is felolvasott Krisztián temetésén.

Mazsi nemrégiben egy érzelmes posztban írta le az érzelmeit, amiről itt írtunk.

A Blikk úgy értesült, hogy Mazsinak meghiúsult egy újabb vállalkozása, amibe még Krisztián halála előtt szeretett volna belevágni. Egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, aki egyébként jó barátja.

Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után. Persze, az nem is volt kérdés, ebben a helyzetben túl fájdalmas lett volna” – nyilatkozta a portálnak a neve elhallgatását kérő informátor.

A Blikk felkereste Mattesz Csillát az ügy kapcsán, aki nem kívánt nyilatkozni.