RETRO RÁDIÓ

Nála 18 évvel fiatalabb énekesnőnek udvarol L.L. Junior





L.L. Juniort az utóbbi időben többször látták az X-Faktorban is feltűnt Dárdai Blanka énekesnő társaságában. A pletykák már hetek óta elkezdődtek arról, hogy vajon szerelmi szálak is összefűzik-e a rappert a fiatal lánnyal, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy valami elkezdődhetett kettejük között…



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.23.
szerelem

Mint azt korábban a Bors megírta, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga véget vetettek kapcsolatuknak. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha közös kislányukat külön, de békében nevelik majd fel. Azóta nemegyszer lehetett hallani arról, hogy a rapper már tovább is lépett, és egy fiatal 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Bizonyíték bizonyíték hátán

A lap beszámolója szerint először a Reddit mély bugyraiban látott napvilágot a pletyka, miszerint Junior és Blanka egy párt alkotnak. Ezt azzal is fokozták a rajongók, hogy különböző helyszíneken paparazzifotókat is készítettek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük az énekesnővel. Mint mondta: valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek – fogalmazott akkor Junior, akinek a szavaihoz Blanka is csatlakozott: ő is arról beszélt, hogy kettejüket mindössze a munka köti össze.

Fotó: Instagram

Előbb-utóbb minden kiderül

L.L. Junior és Blanka azon voltak, hogy ennél többet ne is gondoljon róluk senki, ám több fotó is arról tanúskodott, hogy sok időt töltenek egymás társaságában. Most azonban sokatmondó üzenetváltás tűnt fel köztük Blanka legújabb Instagram-bejegyzésénél.

Bocsánat, a szívem még itt tart – írta az általa közzétett fotóhoz az énekesnő, amire Junior nem is tudott mit mondani, egyedül egy lángoló szív formájú hangulatjel hagyta el a telefonján lévő üzenetsávot, amire Blankának úgyszintén elállt a szava és csak három szívecskével tudta kommentálni a rapper rajongásának tárgyát. A Bors megkereste Juniort, aki miután meghallotta, mivel kap­cso­lat­­ban keressük, udvariasan elnézést kért, és közölte; nem szeretne nyilatkozni a témában.

De mit lehet tudni erről a lányról?

Blanka csak úgy bővelkedik pozitív jegyekben. Megemlíthetjük, hogy elragadóan szép, csodálatos göndör fürtjei vannak, lebilincselő hangja van, de ezek csak a külsőségek. Ezenfelül Junior szívének vélt választottja nem más, mint egy igazi konyhatündér. Blanka egy TikTok-csatornát üzemeltet, ahol rendszeresen osztja meg követőivel a finomabbnál finomabb ételeit. Nem utolsósorban pedig nagyjából 18 évvel fiatalabb Juniornál. Tudni lehet még róla, hogy nemrég ért véget egy kapcsolata. Érdekes tény, hogy ez a szakítás körülbelül ugyanakkor történt, mint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között.





Ezeket olvastad már?
Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás