II. Erzsébet királynő egy egész életet élt le igaz szerelme, Fülöp herceg mellett. A házaspár mindenben támogatta egymást, így az uralkodónő legnagyobb támaszát és segítőjét is elvesztette férje halálakor.

A családja a legnagyobb odaadással próbálja segíteni gyászában. Ám nincsen egyszerű dolguk, mivel a királynő inkább félrevonul, és egyedül próbál megküzdeni a gyászával. András herceget sokan Erzsébet királynő „kedvenc” fiaként ismerik, amit közvetlen és szoros kapcsolatuk is igazol. A herceg már édesapja, Fülöp romló egészségügyi állapota során felkészült, és két új kölyökkutyával lepte meg az uralkodónőt, hogy enyhítsen a fájdalmán.

II. Erzsébet királynő mindig elegáns (Fotó: Facebook/Royal family)

Így a York-i herceg születésnapi ajándékaként egy kis corgi és egy tacskó-corgi keverék költözött be a palotába. Ez a fajta ugyanis Erzsébet királynő kedvence. A kölyköket ide kattintva tekintheti meg.

„A királynő nem tervezte, hogy új kutyát fogadna be, mivel attól tartott, már túl idős hozzá, de András herceg két új kölyökkutyával lepte meg édesanyját, amikor Fülöp herceg kórházba került. Ezzel is enyhíteni szeretett volna a királynő kastélyban érzett magányán” – igazolta a híresztelést a palota egyik forrása.

II. Erzsébetnek köztudottan élete során több mint 30 kutyája volt. Már a kölykök neve is kiszivárgott: a corgie a Muick, míg a keverék a Fergus nevet kapta – írja a Daily Star.