Gyerekkoromban volt egy orrtörésem, a porc darabokban volt azóta is, emellett orrsövényferdülésem is volt. Ez többórás műtét, és úgy voltam vele, hogy ha már kés alá fekszem, akkor egyúttal egy esztétikai korrekciót is kérek” – mondta el a beavatkozás előzményeiről a Blikknek Nádai Anikó. A műsorvezető azt is elárulta, hogy szerelme is támogatta az elhatározásában. Megjegyezte ugyanakkor azt is, hogy nem lett plasztikafüggő, és nem is tervez több ilyen jellegű beavatkozást.

„Gyakorlatilag évekig tartó kutatómunka előzte meg az operációt, hiszen mégiscsak az arcomról van szó. Tartottam tőle, hogy esetleg félresikerül a műtét vagy nagyon „mű” lesz a végeredmény, ezért több orvosnál jártam konzultáción, végül pedig úgy döntöttem, dr. Krasznai Zsolt keze alatt érzem magam a legnagyobb biztonságban” – vallott műtét előtti félelmeiről a híresség.

„Egy szem fájdalomcsillapítót sem szedtem be, egyáltalán nem fájt a műtét után. Viszont sok kellemetlenséggel jár egy ilyen operáció. Csak ülve tudtam aludni, és még úgy is csak alig kaptam levegőt, ezért nagyon keveset aludtam. Egy hétig csak feküdtem, de bevallom, jólesett a pihenés, főleg hogy a kisfiamtól és Petitől teljes körű kiszolgálást kaptam” – mondta el a műtét utáni időszakról Anikó, akinek az arcán már semmi nem árulkodik a beavatkozásról.

Nem csak a műsorvezető elégedett a végeredménnyel. Új külsejére rajongói is rögtön rácsodálkoztak. Legutóbbi, természetben készített fényképe mellé több rajongó is elismerő szavakat posztolt.

„Mintha kicseréltek volna alig ismertelek meg nagyon furcsa még a nózid” – írta egyikük.

Nagyon csinos vagy! Teljesen megváltozott az arcod nagyon jó lett. Eddig is helyes voltál, de most még csinibb vagy” – fogalmazott egy másik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés