A Drága örökösök színészével kapcsolatban egy ideje több a botrány, mint a pozitív hír. Molnár Gusztávot először a volt párja vádolta meg nyilvánosan azzal, hogy bántalmazta a közös gyermeküket, aztán komoly családi veszekedésekről lehetett hallani, végül arról, hogy rendőrt kellett hívni a lakásukhoz, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

A színész júniusban azt nyilatkozta, hogy bipoláris depresszióban szenved és alkoholbeteg, de mindennél jobban szereti a feleségét, Molnár-Fazekas Vivient, ezért kész bármilyen áldozatra azért, hogy újra nyugodt és boldog életet élhessenek. Guszti a cél érdekében egy elvonóra is bevonult már június végén, de a nagy elhatározásból keserves csalódás lett, a saját felelősségére kijött onnan.

Vasárnap pedig nagy bejelentést tett Facebook-oldalán.

„Kedves követőim. Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni. Szeretnék valami munkát találni, abban kérem a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek valamilyen tippje, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítségeket. Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta. Szép napot mindenkinek.” – írta Guszti, aki sok kommentet kapott bejegyzéséhez, a legtöbben soksikert kívánnak neki új és remélhetőleg egészségesebb életéhez.

Fotó: Bors