RETRO RÁDIÓ

Molnár Anikó: Meg kéne nevelni a mai fiúkat





Az egykori Nagy Ő a régimódi nemi szerepekben hisz: a nők porszívózzanak, a férfiak szereljenek



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.30.
párkapcsolat

Az egykori Nagy Ő a magánéletben még mindig nem találta meg az igazit, de annak ellenére sem pánikol, hogy 45 évesen még nem állapodott meg, gyereket pedig nem is tervez. Molnár Anikó a klasszikus férfi-női szerepekben hisz: a nő porszívózzon, a férfi szereljen.

Anikó szerint a párkapcsolatok manapság azért működnek kevésbé, mert felborultak a hagyományos női-férfi szerepek. - A múltkor láttam egy hirdetést egy rózsaszín csavarhúzó-készletről és ez nagyon nincs rendben – vallja Anikó. - A nők büszkék rá, hogy mindent meg tudnak oldani egyedül, míg a pasik sokszor egy polcot sem tudnak felfúrni. A klasszikus szerepekben hiszek: a nő porszívózik, a férfi szerel. Sajnos a mai fiatal generáció, főleg a fiúk, úgy nőnek fel, hogy a telefon szinte hozzánőtt a kezükhöz, ott élik az életüket, a való életben pedig valószínűleg így nem is tudnak helytállni majd férfiként. Meg kéne nevelni ezeket a fiúkat, hogy igazi férfivá tudjanak válni.

Fotó: TV2

Bakancslistát készített

Anikó reméli, hogy hamarosan megtalálja azt a férfit, akire igazi társként számíthat és akivel mindazt megteszik, ami a bakancslistáján szerepel. - Van a fejemben egy bakancslista, hogy mi mindent szeretnék még csinálni, ennek a nagy része utazás. Szeretnék eljutni Balira, a Maldív szigetekre és még rengeteg helyre. De az is szerepel a listámon, hogy visszanyerjem a 20 éves alakomat, amikor aktívan sportoltam, ezért újra elkezdtem mozogni. Már a „B oldal” forog és jó lenne ezt az oldalt az igazival megélni. Nem keresem a párom tudatosan, eddig mindig úgy működött, hogy ha elengedem a görcsös keresést, azzal automatikusan bevonzok valakit az életembe, remélem, ez most is így lesz.

Gyerek helyett élményeket szeretnék

Anikónak határozott véleménye van a gyerekvállalásról is.

- Nem akarok már gyereket, egyrészt nem találtam még meg azt a férfit, aki a társam lehetne, másrészt pedig úgy érzem, dolgoztam eleget, most már a pihenésé legyen a főszerep az életemben, ha úgy tetszik, gyerek helyett most inkább élményeket szeretnék – kezdte a Metropolnak Molnár Anikó, aki azt is elárulta, sokaknál kiveri a biztosítékot határozott véleményével. - Azok közül, akiknek ezt elmondtam, nagyon sokan mondták, hogy maximálisan értik, amit mondok, sőt egyetértenek velem, de persze van olyan is, aki mindenáron meg akar győzni arról, hogy a gyerek az élet értelme és megkérdezik, hogy vajon akkor idős koromban ki fogja majd rám nyitni az ajtót, vagy ápolni, ha beteg vagyok. Erre mindig elmagyarázom, hogy én nem szülnék csak azért, hogy legyen egy saját ápolóm idős koromra. Ráadásul van családom és vannak barátaim, akikre számíthatok.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás