Molnár Anikó fiatalon arról álmodozott, hogy jó lenne, ha az ismert emberek táborát erősítené. Amikor ez bekövetkezett, eleinte nehezen birkózott meg azzal, hogy nemcsak az em­berek szeretete, hanem el­lenszenve is körbeveszi.

Rájöttem, hogy ak­kor jó ismertnek lenni, ha van valamilyen produktum a kezedben, ami miatt szeretnek. Nehéz volt szembesülni azzal, hogy valóban igazuk van. Most már másképp kezelném ezt a dolgot, és csak nevetnék rajta, hiszen azt látom, hogy olykor a legnagyobb művészek felé is iszonyatos gyűlölet árad – kezdte a Borsnak Anikó, aki szerint azok bántják a másikat, akiknek kilátástalan az életük, nem tudják elérni az álmaikat.

– Az álmokat illetően nekem sok minden van még, amit szeretnék megvalósítani. Családalapítást már nem tervezek, de szeretnék egyszer férjhez menni, és átélni, hogy milyen, amikor a szerelmemnek kimondom a boldogító igent, utána pedig együtt, kézen fogva leélni az életünket. Ha netán ez nem sikerülne, akkor is megkeresem majd azt, ami boldoggá tesz, de biztosan nagy űr maradna az életemben, ha ez nem sikerülne – mondta őszintén Anikó, aki hozzátette, nem arról van szó, hogy nincsenek udvarlók az életében, azt azonban nem szerette volna elárulni, jelenleg van-e komoly kapcsolata.

Molnár Anikó családalapítást már nem tervez, de szeretné átélni, milyen kimondani a boldogító igent (Fotó: Bors)

Még nincsen gyűrű az ujjamon. Párkapcsolatról majd akkor beszélek, ha már eljegyeztek. Addig feleslegesnek érzem – tette hozzá Anikó, aki már azt is tudja, milyen esküvőt szeretne.

– Semmiképpen nem akarok lagzit. Nem bírom, amikor egy boldog menyasszonyt részeg emberek cibálnak, hogy menjen táncolni. Megértem a lényegét, csak szerintem egy menyasszonynak nem táncos pajtásnak kell lenni a részeg emberek szórakoztatására, hanem a férje oldalán ünnepelni. Olyan esküvőt szeretnék, ahol – bár lesznek meghívott vendégek, akik osztoznak az örömünkben – az igen kimondása után kettesben maradunk a férjemmel, felülünk a repülőre, és elmegyünk valamilyen szép helyre.