RETRO RÁDIÓ

Miss Moodtól félnek a férfiak





A Rico x Miss Mood formációból ismert Mező Dorottya számára nem ismeretlen a tévés showműsorok világa. A mindössze 26 éves énekesnő korábban a Rising Star első évadában tűnt fel, ahol a harmadik fordulóig jutott, formációjukkal pedig van olyan videójuk, aminek közel 30 milliós megtekintése van a YouTube-on.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.10.
TV2 Miss Mood sztárban sztár

Noha négy éve rendszeresen színpadra áll, Miss Mood még ma is érzi az adrenalinlöketet minden koncert előtt és ez a Sztárban Sztár színpadán sincs másként.

Fotó: TV2

- Az eddigi feladataimnak is nagyon örültem, most is izgatottan várom, hogy színpadra állhassak. Rengeteget készülök énektanárral és egyedül is – kezdte a Metropolnak a fiatal énekesnő, aki nem tagadja, Bereczki Zoltán véleménye hatványozottan számít neki. - Nem tartok a zsűritagoktól, elég jól viselem a kritikát, de leginkább Bereczki Zoltán véleményére vagyok kíváncsi egy-egy produkció után. Szakmailag nagyon nagyra tartom – tette hozzá Miss Mood, aki legutóbb az amerikai rapper, Post Malone alakjában léphetett színpadra.

Egyedüliként énekel a családban

Miss Mood azt is elárulta, reméli, hogy szülei minden adást a helyszínen izgulnak végig, hisz sok koncertjére a távolság miatt nem tudnak eljutni. - Heves megyéből, Gyöngyösről származom, és amikor a közelben koncertezünk, a szüleim is eljönnek megnézni, de most nagyon szeretném, ha végig ott tudnának izgulni értem a stúdióban – tette hozzá az énekesnő, aki egyedüliként foglalkozik zenével a családban. - Sem a szüleim, sem a nővérem nem énekelnek, engem viszont kicsi korom óta érdekel a zene, sokáig hegedültem majd elkezdtem az énekléssel foglalkozni még gyerekként.

„Nem feküdnék kés alá”

Dóri nem csak a zenei videókkal arat sikert a YouTube-on, de sminkes videóival is, amit rengeteg fiatal lány követ és ami éppen ezért nem kis felelősség is az énekesnőnek. - Szerencsére sminkkel nagyon sok mindent el lehet érni, eltüntetni a fáradtságot vagy a bőrhibákat, ebben próbálok segítséget nyújtani és igyekszem hiteles maradni. Ha az alakommal nem vagyok épp elégedett, inkább mozgok egy kicsit többet, mint kés alá feküdjek.

Miss Mood elmondása szerint inkább a lányoktól kap visszajelzéseket, mint a férfiaktól, akik szerinte talán kicsit félnek tőle. - Néha kapok persze kedves üzeneteket férfiaktól is, de talán pont a sminkes videóimnak köszönhetően inkább lányok dicsérnek – tette hozzá Miss Mood, akinek Ricoval közös új klipje augusztus 31-én debütált Háromszög címen.





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás