Noha négy éve rendszeresen színpadra áll, Miss Mood még ma is érzi az adrenalinlöketet minden koncert előtt és ez a Sztárban Sztár színpadán sincs másként.

Fotó: TV2

– Az eddigi feladataimnak is nagyon örültem, most is izgatottan várom, hogy színpadra állhassak. Rengeteget készülök énektanárral és egyedül is – kezdte a Metropolnak a fiatal énekesnő, aki nem tagadja, Bereczki Zoltán véleménye hatványozottan számít neki. – Nem tartok a zsűritagoktól, elég jól viselem a kritikát, de leginkább Bereczki Zoltán véleményére vagyok kíváncsi egy-egy produkció után. Szakmailag nagyon nagyra tartom – tette hozzá Miss Mood, aki legutóbb az amerikai rapper, Post Malone alakjában léphetett színpadra.

Egyedüliként énekel a családban

Miss Mood azt is elárulta, reméli, hogy szülei minden adást a helyszínen izgulnak végig, hisz sok koncertjére a távolság miatt nem tudnak eljutni. – Heves megyéből, Gyöngyösről származom, és amikor a közelben koncertezünk, a szüleim is eljönnek megnézni, de most nagyon szeretném, ha végig ott tudnának izgulni értem a stúdióban – tette hozzá az énekesnő, aki egyedüliként foglalkozik zenével a családban. – Sem a szüleim, sem a nővérem nem énekelnek, engem viszont kicsi korom óta érdekel a zene, sokáig hegedültem majd elkezdtem az énekléssel foglalkozni még gyerekként.

„Nem feküdnék kés alá”

Dóri nem csak a zenei videókkal arat sikert a YouTube-on, de sminkes videóival is, amit rengeteg fiatal lány követ és ami éppen ezért nem kis felelősség is az énekesnőnek. – Szerencsére sminkkel nagyon sok mindent el lehet érni, eltüntetni a fáradtságot vagy a bőrhibákat, ebben próbálok segítséget nyújtani és igyekszem hiteles maradni. Ha az alakommal nem vagyok épp elégedett, inkább mozgok egy kicsit többet, mint kés alá feküdjek.

Miss Mood elmondása szerint inkább a lányoktól kap visszajelzéseket, mint a férfiaktól, akik szerinte talán kicsit félnek tőle. – Néha kapok persze kedves üzeneteket férfiaktól is, de talán pont a sminkes videóimnak köszönhetően inkább lányok dicsérnek – tette hozzá Miss Mood, akinek Ricoval közös új klipje augusztus 31-én debütált Háromszög címen.