Pályakezdő fiatalok lelkesedésével forgatta a jeleneteit Bodrogi Gyula a Doktor Balatonban. A TV2 sikersorozatának két szereplője, Gula Péter és Horváth Alexandra elmondása szerint, szórakoztató és családias hangulatban zajlottak a felvételek, nem beszélve arról, hogy egy olyan igazi színészóriással dolgozhattak együtt, mint a Nemzet Színésze.

– Bodrogi Gyula megérkezett a felvételre egy óriási hosszú monológgal, amilyen az efféle sorozatokban nem is igazán szokott lenni. Elkezdett arról beszélni, hogy hogyan vágjuk majd meg a jelenetet, hány részben vegyük fel. Rögtön elmondta a rendező, hogy nem, ezt egyben fogjuk felvenni. Bodrogi Gyula erre felállt, kiállt és egyetlen hiba nélkül végigmondta a monológját úgy, hogy abban a pillanatban, amikor a végére ért, tapsban tört ki az egész stáb. Azt hiszem, ez mindent elmond róla. Csodálatos, vérprofi ember – mondta el Gula Péter, aki a legenda unokáját alakítja a sorozatban.

Mentor lett Voith Ági

Gula sorozatbeli barátnőjét alakító Horváth Alexandra Bodrogi volt feleségétől, Voith Ágitól lesett el színészi praktikákat.

Voith Ági a nagymamámat alakítja a sorozatban és csodálatos volt vele dolgozni. Azt érzem, hogy egymásra találtunk, a szárnyai alá vett, ami nagyon sokat jelent számomra – fogalmazott a fiatal színésznő.

Fotó: TV2