Mihalik Enikő első születendő kisbabáját hordja a szíve alatt. A magyar szupermodell azt sem titkolta, hogy kislányuk lesz férjével, Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójával, Korányi Dáviddal és várhatóan az Egyesült Államokban fogja majd világra hozni a csöppséget.

A bejelentés után nem sokáig váratta rajongóit a szőke szépség, Instagram-oldalán mutatta meg szépen gömbölyödő pocakját. A bejegyzésből egyébként az is kiderült, hogy már nem is kell sokat várniuk a pici megérkezéséig, ugyanis nyáron már a karjában tarthatja.

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek. Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk! – írta csodálatos fotójához Enikő.