A mostani kép is, csakúgy mint az eddigiek, nagyon művészire sikeredett, a leendő anyuka ízléses, de ugyanakkor nagyon szexi pózban mutatta meg meztelen testét.

Enikő még március elején jelentette be a nagy nyilvánosság előtt, hogy férjhez ment és babát vár. Aztán rövidesen azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit tervei szerint New Yorkban szül majd meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, legutóbb a kertben pózolt a modell anyaszült meztelenül, de a kép akkor is elragadóan ízlésesre sikerült.

A világhírű modell sokat gondolkodott a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban terhessége miatt, azonban végül úgy döntött, ő is él a lehetőséggel.

Sokat mérlegeltem, és úgy gondolom, ez nem egy eldöntendő kérdés abból a szempontból, hogy beadatom-e, vagy sem. Amit el kell dönteni, az az, hogy mikor, és gondolom, hogy jobb korábban, mint később. Én féltem a babámat is, vagyis a babámat leginkább, de bízom az orvosokban, világszerte az orvostudományban, hogy nem tenne ki se várandós anyukákat, se csecsemőket olyan rizikónak, ami nem biztonságos” – írta a közösségi oldalán.