Michael Schumacher felesége, Corinna úgy döntött, családjával új életet kezd Mallorcán. Erre utal, hogy Corinna a 2018-ban megszerzett, 34,5 millió eurós (13,7 milliárd forint) értékű mallorcai luxusnyaralójuk közelében most 2,8 millió euróért (1,1 milliárd forint) vett egy hatalmas földbirtokot. A tervek szerint a teleket itt töltik majd, így biztosítva a lehető legjobb körülményeket a balesetet szenvedett Forma-1-sztárnak. Michael Schumachert helikopterrel szállítják át az üdülőparadicsomba. A területen több száz mandulafa található és a tervek szerint a család lótenyésztésre is alkalmassá teszi azt a jövőben – írja a bunte.de.

Corina és Gina Schumacher könnyekig hatódott egy rangos kitüntetés átvételekor. Most azon dolgoznak, hogy mindenki számára kényelmes életet teremtsenek. (Fotó: Twitter)

A Forma-1 hétszeres világbajnoka 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet. A családja azóta titkolja az egészségi állapotát, de Corinna időről-időre meghatóan nyilatkozik férjéről. Feltett célja, hogy olyan családként éljenek, amilyennek Michael szerette és szereti jelenleg is őket. Mint mondta, férje másképp ugyan, de mellette van.