Michael Lichaa ausztrál rögbisztár kis híján életét vesztette, miután lebuktatta menyasszonyát, amint szexuális aktust végzett csapattársával. A Canterbury-Bankstown Bulldogs csapatának játékosát pénteken felmentették a bíróságon családon belüli erőszak vádja alól, miután korábbi menyasszonya, Kara Childerhouse nem tett vallomást ellene.

A 29 éves sportoló a bíróságon azt mondta, hogy rajta kapta menyasszonyát, aki egy korábbi csapattárásával, Adam Elliottal szexelt a kertjükben. Lichaa elmondása szerint sokkos állapotba került a látványtól és korábban alkoholt is ivott, emiatt dühroham tört rá, aminek hevében berontott a házba, ahol a bejárati ajtó üveges ablakát ököllel beütötte. Ennek következtében 2,5 liter vért veszített.

A szomszédok azt nyilatkozták, hallották, hogy a férfi azt üvölti, „meg foglak ölni„írja az Origo. Ezt követően családon belüli erőszakkal vádolták meg a játékost, mert a félrelépett nő azt állította, hogy bántalmazta őt. ”Nem tudtam kiverni a fejemből azt a képet, amikor a menyasszonyom orális szexet végez a legjobb barátomon„ – mondta Lichaa pénteken a bíróságon. Kara Childerhouse nem vett részt a tárgyaláson.