Michael Bublé a koncert közepén valahogy meghallotta, hogy valaki orvosért kiabál, és ezzel egy időben meglátta, hogy a közönség soraiban hátul kisebbfajta tömörülés alakult ki. Azonnal leintette a zenekart, és a mikrofonba kiabálva megkérdezte: „Mi folyik ott? Miért kiabálnak ott azok az emberek? – számolt be a történtekről egy szemtanú a The Mirrornak.

Amikor látta, hogy valaki rosszul lett, arra kérte a helyszínen ügyelő orvost, sürgősen menjen és segítsen. A szemtanúk szerint az eset végül szerencsésen végződött, a beteget ellátták az orvosok.

Negyedszerre is apa lesz, feleségével a rajongói segítségét kérték

Michaelt mindig is segítőkésznek és figyelmesnek jellemezték az ismerősei, és az empátiája minden bizonnyal csak nagyobb lett, amióta családja van. Feleségével, Luisana Lopilatóval a negyedik gyermeküket várják. Az énekes nemrég a rajongói segítségét kérte, hogy nevet válasszanak a kicsinek, bár a nemét nem árulták el. Ő maga ennyit mondott:

„Ha lány lesz, tucatnyi nevet tudnék választani. Nekem nagyon tetszik például az Isabelle vagy a Bella, de a feleségem egyikről sem akar hallani. Ha fiú lesz, akkor Michaelito vagy Miguel, de ez csak vicc volt. Igazából fogalmam sincs, milyen nevet adnék neki, úgyhogy arra kérlek benneteket, írjátok meg, ti mire szavaznátok” – írta a közösségi oldalára.

Michael Bublé-nak és feleségének három gyereke van a születendő babán kívül, a nyolcéves Noah, a hatéves Elias és a hároméves Vida.