Metzker Viki megrázó szavakkal üzent: infúziót kap





Az utóbbi időszakban az énekesek igyekeznek a lehetőleg többet fellépni, ennek eredménye lehet az is, ami Vikivel történt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.19.
végkimerülés

Az énekesek igyekeznek sok fellépést szervezni, hiszen most végre lehet közönség előtt játszani. Metzker Viki sincs ezzel másképpen, de úgy tűnik, hogy jobban megerőltette magát a kelleténél. A DJ az Instagramján posztolt egy képet, ami alatt hosszan fejti ki, hogy nem érzi túl jól magát.

„Vannak helyzetek, amikor az ember túlhajtja magát, mert úgy érzi mindenre képes. Én egy olyan típus vagyok, aki nem érzi, hogy határai vannak, 1 hónapja a rengeteg fellépés, táncpróbák, forgatások veszik el az összes energiám …mindig is büszke voltam, rá, hogy egyedül csinálok mindent magam körül és nem kérek segítséget. De rájöttem, az ilyen helyzetek tanítanak a legjobban arra, hogy de igen. Kell a segítség! 🙏🏻 - vallotta be őszintén Viki, aki most úgy tűnik, hogy tényleg túlhajtotta magát, így a rajongói segítségét és megértését kéri.

”Most a ti segítségeteket, megértéseteket kérem, ahhoz, hogy le tudjam hozni a héten ezt a pár bulit “takaréklángon”…tudom a legjobb lenne lemondani mindent! Őszinte leszek, próbáltam, de ennek sehol nem örültek annyira a szervezők (hiszen szerződések vannak) és nem igazán találtunk megoldást sem rá …csak ezt, hogy egész nap fekszem , vitamininfúzió, regenerálódom és majd megpróbáljuk így az estéket lehozni. Kérlek, ha a héten enerváltabbnak tünök valamelyik buliban, vagy kedvetlennek, fáradtnak…tudjátok, hogy egy csúnya megfázás, kimerültséggel párosulva áll most a háttérben!„ - írta a gyönyörű DJ, akit a folytonos energikus bulik úgy tűnik most teljesen leszívtak és vágyik a kikapcsolódásra.

”Ez egy kőkemény meló„

”Igyekszem gyorsan túljutni ezen a pár napon és újra maxilángon égni , de szerettem volna, ha tudjátok, hogy ez a szitu. Tudom sokan azt hiszik, de a mi életünk nem csak bulizásból és szórakozásból áll…ez egy kőkemény meló, azért, hogy a közönség jól érezze magát! Pedig eljön az a pont, amikor te úgy érzed belül, hogy az energiád elvész, beteg vagy és a tested összerogy, mert odaadtál magadból mindent..Legyetek kérlek mellettem ebben a szituban is🙏🏻🤍 V.„ - tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás