Mondhatni, kimutatta a foga fehérjét Meghan Markle. Most már úgy tűnik, végleg visszatér a celeb élethez a sussexi hercegné, hiszen az anno állítólag a magánélet védelme miatt Amerikába menekült híresség mostanában úgy tűnik, szívesen teregeti ki magánéletét a show-műsorokban, így a most Ellen DeGeneresszel készült inetjújában is.

Meghan a show-ban egy csomó, rajongókat érdeklő érdekességet osztott meg a közönséggel. Beszélt többek között arról, hogy a kétéves Archie imádja etetni a csirkéket, hogy az öt hónapos Lilibetnek jön a foga, mennyire is imádják kaliforniai otthonukat, valamint, hogy öröm számára apaként látni férjét, Harry herceget.

Hercegnő vagy celeb? – Fotó: AFP

A hangulat fokozása érdekében Meghan Markle még egy átverős, igazán bugyuta videóban is részt vett, ami igazán távol áll a királyi család visszafogott stílusától. Úgy tűnik azonban, hogy a jó cél érdekében bevállalt „bohóckodás” és a boldog családi élet bemutatása nem a várt hatást érte el. Az interjú most is a korábbiakhoz hasonlóan kiverte a biztosítékot a követők körében, ugyanis mémek hullámát indította el a közösségi médiában, amelyeket itt nézhetsz meg.

Meghan felbukkanása Ellennél tovább bizonyítja, hogy soha nem értette a különbséget a királyi státusz és a híresség között. Micsoda epikus zuhanás a csúcsról” – összegezte sokak véleményét Meghan egyik kritikusa.