Belegondoltál már, mennyi ruhája lehet egy szupermodellnek? Mihalik Enikő gardróbját alighanem sok nő elfogadná. Irigykedés helyett azonban azt tanácsoljuk, inkább csapj le a modell ruháira, ugyanis Mihaik Enikő nem mindennapi gardróbvásárt tart.

A szupermodellt tavaly decemberben jegyezte el szerelme, Dávid, azóta pedig már az is kiderült a párról, hogy gyermekük lesz. A híresség a kislányát nem idehaza, hanem Amerikában hozza majd világra, ám mielőtt elutazna a tengerentúlra, még rendet rak itthoni lakásában. Bár a családprojekt teljes gőzzel halad előre, Enikő még most sem feledkezett el a jótékonykodásról, amit nyugodtan nevezhetünk régi jó szokásának. A szépség most online jótékonykodik, és a holmijaiért kapott összeg száz százalékát egy állatvédő egyesületnek ajánlja fel.

Mihalik Enikő eladományozza a ruháit

Mihalik Enikő első néhány ruhadarabjai szinte azonnal elkeltek, azonban hamarosan újabb darabokat bocsát áruba. Ha te is le szeretnél csapni a modell ruháira, nincs más dolgod, mint regisztrálni a gardrobom.hu oldalán vagy letölteni az applikációt, és figyelni, mikor jelennek meg a profilján az új termékek.