Kirobbanó formában van Pintácsi Viki, aki nemrég Emilio lányát kapta lencsevégre, hogy hercegnői összeállításban örökítse meg a 10. születásnapját ünneplő Vivikét. Amíg a fotózási előkészületek zajlottak, Emilio a magánéletéről kezdte faggatni jóbarátjukat.

Jól vagyok, boldog vagyok, de a hátteréről nem szeretnék többet mondani. Remekül érzem magam a bőrömben, egy héten kétszer személyi edzésen veszek részt és emellett otthon is edzem. A futópad mellé egy ellipszistréner is hazakerült, így már otthon is gőzerővel mehet a kardio” – vallotta be a Drága családomban Pintácsi Viki, aki bár nem árulta el, hogy kivirultsága kinek vagy minek köszönhető, megosztotta, milyen kapcsolatban érzi jól magát.

„Az öt szeretetnyelv közül nekem fontos az elismerés és az érintés. Ha a partnerem gyakran megérint, hozzámér, abból érzem igazán, hogy mennyire szeret. Ahogy a bókok, a kedves visszajelzések is jól esnek, fontosak. Persze van még más szempont is, de ezek nagyon fontosak nekem egy párkapcsolatban” – tette hozzá az énekesnő, aki úgy érzi, sokat tanult az elmúlt időszakból.

Nem érzem azt, hogy sebeket szereztem volna a korábbi párkapcsolataimból. Inkább sokat tanultam, óvatosabb vagyok, mert azt tapasztaltam, hogy sok a megbízhatatlan ember. Ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy bárhogy is alakuljanak a dolgok, azt el kell fogadni. Hiszek abban, hogy minden okkal történik” – mondta kiegyensúlyozottan Pintácsi Viki.