Miután kiderült, a perdöntő bizonyíték megdőlt, a helyszínen lévő kamera ugyanis az ominózus másodpercekben másfelé mozgott, s így nem örökítette meg a tragédia pillanatait, a nyomozást tovább folytatták a rendőrök Hopp Csilla és L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka gázolásának ügyében.

Hopp Csilla állítja, kisfia kirántotta a kezét a kezéből, a nyomozati dokumentációban azonban ezt máig nem tisztázták, s a szemtanúk vallomásai is ellentmondásosak.

Az ügyet a helyszíni rekonstrukció után most szembesítéssel folytatják a nyomozók, melynek kapcsán a Borsnak megszólalt az édesanya ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

A végzetes nap

Mint arról a Metropol is beszámolt, L.L. Junior és Hopp Csilla 2019.08.31-én vesztették el kisfiukat.

Dávidkát egy vétlen autós gázolta halálra, amikor a kisfiú a piroson kiszaladt a zebrára. 2020 májusában a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt két gyanúsítottat hallgatott ki: az egyikük Csilla, a másik pedig a barátnője volt, aki szintén ott volt a kisfiú halálakor.

Így történt a tragédia

A kisfiú az édesanyja mellől szaladt ki az útra, a testvéréhez akart átérni, aki a szemben lévő járdán várta családját, ám egy szabályosan közlekedő autós elgázolta. Hiába küzdöttek több órán át a mentők az életéért, nem sikerült megmenteni.

A nyomozás részleteiről a Bors napilapban,és a Borsonline-hu oldalán olvashatsz bővebben csütörtökön.