Megszakad a szív! Damu Roland kislánya megtudta, meghalt az apukája





A színész 2021. december 27-re virradó éjjel, 47 éves korában hunyt el. Haláláról Damu Roland kislányának gyámja az internetről értesült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.13.
dráma

A kis Maja már elmúlt hatéves, azonban édesanyja testvére eddig nem mondta el neki, hogy az apukája már meghalt. Katalin azonban elérkezettnek látta az időt, hogy Maja is tudja, többé már nem láthatja az apukáját.

Damu Roland özvegyében okkal lehetne harag gyermeke apja iránt, hiszen a színész adósságait máig fizeti, ám egyetlen közös kislányukat nem kívánja megfosztani attól, hogy tudja, ki az édesapja, még annak ellenére sem, hogy évek óta nem látogatta gyermekét. A kislány gyámja a Borsnak elárulta, az ő sérelmeik ellenére sem mondanak rosszat az elhunyt Damuról.

Maja pontosan tudja, Damu Rolandnak hívták az édesapját, és azt is, hogy híres színész volt. A húgom szépen elmagyarázta a kislánynak, hogy ki az apukája, de sajnos nagyon beteg volt, így idő előtt, fiatalon meghalt, és az angyalok vigyáznak rá” – kezdte Katalin.

Soha nem szidta Rolandot a gyerek előtt, és ha majd már akkora lesz, hogy fel tudja fogni, mit jelent a halál, és azzal a kéréssel fordul hozzánk, hogy szeretne kimenni a temetőbe az apukájához, természetesen ebben segítjük. Semmi esetre sem szeretnénk ettől megfosztani, vagy erről lebeszélni, és ebben senki nem akadályozhatja ezt meg!” – fűzte hozzá.

Katalin úgy véli, Maja még nagyon kicsi ahhoz, hogy egy temetésen részt vegyen, még ha az apukájáról is volt szó. Ezen azonban nem kellett sokáig dilemmázniuk, mi a helyes döntés, ugyanis a családtagokból őket nem értesítették.

Tudjuk, hogy a Farkasréti temetőben van örök nyugalomra helyezve Roland, de fogalmunk sincs, hol van a sírhelye. Mindenről csak a médiából értesültünk, hiszen minket senki nem értesített sem üzenetben, sem levélben, de a telefonunk sem csörgött, holott tudják az elérhetőségeinket, mert az nem változott az elmúlt években. Tisztában voltunk azzal, hogy nem vagyunk szívesen látott személyek, ezért meg sem kíséreltünk a temetésre elmenni, mert nem akartunk botrányt” – árulta el az asszony.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás