Nemrég Meghan Markle és Harry herceg a világhírű Oprah Winfrey műsorának voltak a vendégei, ahol számtalan sokkoló titokról rántották le a leplet. Több megdöbbentő állítása között az egyik az volt, hogy a sok milliós, világra szóló esküvőjük előtt titokban már összeházasodtak Harry herceggel. Akkor részletekbe menve arról számolt be, hogy a hivatalos esküvő előtt három nappal a Kensington-palota hátsó udvarában mondták ki először az igent.

Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ünnepség nem lehetett legális, hiszen nem voltak tanúik, és bejegyezve sem volt a helyszín. A La Republica nevű lapnak interjút adott Justin Welby, Canterbury érseke, amelyben a tiszteletes elmondta, hogy a törvényes esküvő szombaton volt, amit mindenki láthatott – írja a Sky News.

(Fotó: YouTube)

„Bárki beszél egy pappal, az kettőjük közt marad, bárkiről is legyen szó. Az esküvő előtt számos privát és lelkipásztori találkozót tartottam a hercegnek és a hercegnének. A törvényes esküvő azonban szombaton volt. Aláírtam az esküvői bizonyítványt, amely jogi dokumentum, és súlyos bűncselekményt követtem volna el, ha úgy írom alá, hogy tudom, hamis” – fejtette ki az érsek, majd hozzátette: „De nem mondom el mi történt a másik találkozón.”