Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egyenesen Oprah Winfrey partiszervezőjét kérte fel, hogy megtervezze az eseményt. Colin Cowie extravagáns munkásságáról ismert, és olyan neves hírességeknek szervezett bulikat, mint Jennifer Aniston, Tom Cruise és Kim Kardashian.

A parti egy 11 millió fontos kastélyában, a kaliforniai Santa Barbarában kerül megrendezésre. A The Sunnak nyilatkozó egy titokzatos forrás pedig elárulta: Meghan szeretne egy kis összejövetelt. Körülbelül 65 embert hívnak meg, a legközelebbi barátait és családtagjait. Colint Oprah ajánlotta neki, aki mindig mesés partikat rendez.

Csoda lenne, ha a partira nem kapna meghívót Oprah Fotó: Northfoto

Harry herceg feleségének egy helyi cukrászdából rendelt egy különleges tortát, és vidéki ínyenc borkülönlegességek lesznek felszolgálva a vendégeknek. A hercegi pár nem aprózza el az ünneplést, de nem mindennap lesz valaki negyvenéves, ráadásul még hercegnő is az ünnepelt.

Hogy pontosan kik szerepelnek a vendéglistán, azt a pár még nem árulta el, de biztosak lehetünk benne, hogy nem kis nevekről lesz szó.