Néhány napra összebútorozott Kiszel Tünde és az Emilio-família. Az összeköltözés csak átmeneti, mindössze addig tart, amíg a naptárdíva otthonát felújítják. „Tündével nagyon régóta jóban vagyunk, ezért amikor felmerült, hogy felújíttatja az otthonát, azonnal felajánlottuk, hogy költözzön hozzánk, amíg a munkálatok véget nem érnek. Mindig szívesen látjuk, jókat beszélgetünk együtt, repül az idő a társaságában” – mondta Emilio, akinek meghívását örömmel fogadta Kiszel Tünde.

Emilio és családja felajánlották, hogy vendégül látják Kiszel Tündét

„Csak egy kis restaurálás lesz a lakásomban, ha elkészültek, már megyek is vissza. Mozgalmas a nyár, több rendezvényre is meghívtak az utóbbi időben. Voltam születésnapi buli, de legénybúcsú vendége is. Mindig van valami történés körülöttem” – árulta el Kiszel Tünde, aki nagyon várja már a nyaralást. „Igazi tengerpartkedvelő vagyok, minden évben igyekszem eljutni olyan helyre, ahol a tengerben is gyönyörködhetek. Tulajdonképpen egész évben azért dolgozom, erre gyűjtök, hogy legyen egy ilyen nyaralásom” – mondta a naptárdíva, aki ideiglenes otthonába kedvenc tárgyait – első, lányával közös fotóját és néhány szexi ruhadarabot – is magával vitt.

Emilio alig jutott szóhoz, amikor a naptárdíva megmutatta, mit rejt a bőröndje. „Tünde nem egy átlagos hálóinget hozott magával, hanem olyan darabokat is, amelyeknek a létezéséről sem tudtam. Lenge, csipkés hálóruha, tűzpiros fűző, csupa meglepetés volt az a bőrönd. Javasoltam is Tinának, hogy újítson be hasonló darabokat, de sajnos őt nem tudom erre rávenni” – mondta a csalódott Emilio az Üdv a Családban! című műsorban.