Nagy lépésre szánta el magát Emilio, aki úgy döntött, megválik ikonikus arcszőrzetétől.

A nagy pillanatot – amikor az énekes borotvát ragadott – felesége, Tina és lánya, Vivike is megörökítették. Ám az énekes lánya könnyekben tört ki, ahogy meglátta édesapja szőrtelen arcát.

Emilio 23 év után vált meg szakállától (Fotó: Üdv a Családban!)

„23 éve mindig volt valamilyen szakállam. Az, hogy teljesen sima, szőrtelen az arcom olyannyira nem fordult elő az utóbbi időben, hogy még Tina se látott így. Most azonban eljött a pillanat. Vivi nagyon aranyos volt, megsiratta a dolgot. Ahogy egyre jobban megborotválkoztam úgy kezdtek könnyek szökni a szemébe. Végül már annyira sírt, hogy abba kellett hagynom a borotválkozást és megnyugtatni, hogy attól még ugyanaz az ember maradok, az édesapja, aki imádja” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Emilio, akinek felesége elámult, mikor meglátta a végeredményt.

Vivi elsírta magát, még sosem látta szakáll nélkül édesapját (Fotó: Üdv a Családban!)

„Vivi nehezen szokta meg, hogy az apja mostantól szakáll nélkül lesz. Azt mondta, hogy ő mindig csak azzal látta az apját, neki nagyon fura anélkül. Aztán persze megbékélt az új külsejével, Emilio megölelgette, ő pedig elfogadta, hogy ez csak átmeneti állapot. Nekem is döbbenetes volt a változás, elképedtem, hogy Emilio mennyit fiatalodott így. Szerintem szakáll nélkül is nagyon jól néz ki, de tény, azzal az igazi Emilio” – tette hozzá Tina.

Emilio megnyugtatta kislányát (Fotó: Üdv a Családban!)