Meghan Markle és Harry herceg házassága nem fog olyan sokáig tartani, mert túlságosan siettették a frigyet – állítja András herceg egykori szerelme, Lady Victoria Hervey. A 44 éves brit hölgy szerint a sussexi herceg túl kevés ideig udvarolt a hercegnének, és az is előre látható volt, hogy Meghan visszavágyik majd Amerikába.

Victoria Hervey úgy döntött, kiteregeti a szennyest a Finding Freedom címmel kiadott könyve segítségével. Az említett mű szerint Harry és Meghan még 2016 júliusában találkoztak egy vakrandin. A szerelmespár egy évvel később, 2017 augusztusában eljegyezte egymást, majd három hónap után, novemberben hivatalosan is bejelentették a hírt. 2018 májusában pedig már összeházasodtak.

(Fotó: YouTube)

„Szerintem Harry és Meghan túl kevés ideig ismerkedett egymással. Egyszerűen nem látom, hogy tartós lenne a kapcsolatuk. Emlékszem, közvetlenül az esküvőjük előtt azt gondoltam: »Összeházasodnak, lesz pár gyerekük… És a végén Amerikában akar majd lenni«” – árulta el Lady Victoria, aki Bristol 6. márkijának lánya. A Finding Freedom azt is állítja, Vilmos herceg azt tanácsolta Harrynek, hogy „szánjon annyi időt, amennyire csak szüksége van, hogy megismerje ezt a lányt” – amit Harry sértésnek vett.

Lady Victoria hozzátette, hogy szerinte Meghan és Harry nem töltött elég időt együtt Angliában, és azt mondta: „Mindig utaztak valahová. Túl gyorsan történt körülöttük minden”.

Elmondta, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolata azért olyan sikeres, mert sok idő eltelt, mire összeházasodtak, és volt idejük alaposan kiismerni egymást. Azt is elmondta, hogy „ízléstelennek” találta a pár Oprah Winfrey-nek adott bombasztikus interjúját, mivel arra akkor került sor, amikor az áprilisban 99 évesen elhunyt Fülöp herceg kórházban feküdt – írja a The Sun.