Marsi Anikó és Palik László válásának híre sokakat megdöbbentett. A házaspár éveken át irigylésre méltó harmóniában élt, a külvilág legalábbis ezt láthatta. De ez korántsem igaz, ahogy azt korábban megírtuk, Anikó válási papírokkal utazott Dominikára.

Túllépett a fájdalmán, itt az új szerelem

A TV2 népszerű híradós műsorvezetője, Szulák Andrea korábbi partnere, Gábor mellett találta meg a boldogságot – tudta meg a Blikk.

Marsi Anikó és Palik László az Exatlon végeztével költöztek külön – Fotó: Metropol

A lap egyik olvasója hívta fel rá a figyelmet, hogy a környékükön már nem titok, hogy Marsi Anikó és Gábor egy párt alkotnak. A friss szerelmesek közösen szoktak futni a Normafánál, valamint rendszeresen utaznak Anikó autójában.

Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja Gábor” – közölte az informátor a lappal. Hozzátette: nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafánál egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon.

Szulák Andrea lányának, Rozinak az édesapja Gábor – Fotó : Metropol/Markovics Gábor

Gábornak egyébként nem Andrea volt az egyetlen ismert exe, együtt volt Agócs Judit színésznővel is, akitől ráadásul szintén gyermeke született.