Tóth Andi és Marics Peti hosszú heteken át titkolta, hogy egy párt alkotnak. Nem véletlenül, hiszen a rajongók egy perc nyugalmat se hagytak nekik.

Tóth Andi és Marics Peti Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy egy párt alkotnak Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Akadtak olyanok, akik még az énekesnő házához is elmentek, hogy lebuktassák a szerelmeseket – írja a Ripost.

Akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket, azoknak üzenem: nem vettem el, menj rá, vidd haza, ha veled megy, tiéd lehet” – mondta Tóth Andi, aki arra is kitért, hogy miért titkolták sokáig a kapcsolatukat.

„Pont azért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. De hát ezt sem lehetett, mert ugye a házam elé járkáltatok képért, hátha lekaptok minket együtt. Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban” – jegyezte meg az énekesnő.

Marics Peti rajongói sem viselték jól a kapcsolatukat

Az énekes kedvelői sem repestek az örömtől, hogy Tóth Andival jött össze. A felháborodás akkora volt, hogy Marics Petinek meg kellett kérni a követőit, hogy válogassák meg a szavaikat.

Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!” – üzente Marics Peti.