Tóth Andi és Marics Peti újdonsült kapcsolata alaposan felzaklatta a kedélyeket a rajongóik körében. Volt aki sok boldogságot kívánt nekik és voltak persze olyanok is, akik úgy gondolják, hogy ez az egész egy nagy tévedés. Azt persze ők is sejtették, hogy így lesz, ezért már eleve egy olyan képpel „jelentették be”, hogy összejöttek, amelyen az ágyban fekve középső ujjukat feltartva „bemutatnak” mindenkinek.

Ennek ellenére Peti múlt héten kifakadt olyannyira, hogy egy elég felháborodott és beszólós poszttal osztotta ki a rosszindulatú véleményt formálókat.

Úgy tűnik a hullámok kezdenek elcsendesedni, így az újdonsült szerelmeseknek nincs más dolga, mint élvezni egymás társaságát és fürdőzni a boldogságban. Ez úgy tűnik sikerül is nekik, amit nagyon jól bizonyít Andi ma reggeli posztja, amelyen „a régóta nem látott napfényt és boldogságot” köszöntötte. Szerencsére a bejegyzés alatt már csak olyan hozzászólások vannak, amelyeknek írói örömmel üdvözlik a kapcsolatukat és nagyon drukkolnak nekik.