Mint arról lapunk is beszámolt, Curtis több héttel azután, hogy Majka bejelentette, szétválnak útjaik, úgy döntött, itt volt az ideje, hogy tisztázza, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, mi történt köztük Majkával, és mi lesz vele ezek után. Az énekes a Borsnak adott exkluzív interjút.

Majka most a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy sokat gondolkodott, mit mondhatna, de rájött, hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat.

Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal.

A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség.

Aki ismer tudja, hogy mennyire nem tudom elviselni ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak mint én, csendben maradni.

Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket.

Ne így legyen…

Sok sikert mindenhez. Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen aki ezt tiszta szívből kívánja!!!„ – írta bejegyzésében Majka.