Bár már múlt héten vasárnap sem volt teljesen jól Majka, semmi jelét nem mutatta a Sztárban sztár leszek! élő show-jában, hogy egészségügyi problémái lennének. A rapper láza magasra szökött, állapota annyit romlott, hogy orvosi segítséget kellett kérnie – számolt be a Bors.

Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre már úgy éreztem, kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves! Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem – írta közösségi oldalán Majoros Péter.

Túl van néhány komoly betegségen, de még sosem fájt annyira a rapper torka, mint most (Fotó: Bors)

A Bors telefonon érdeklődött a rapper állapota felől, de nem kívánt nyilatkozni, hangjából ítélve tényleg nincs jól – tudatta a portál. Múlt hét vasárnap Tóth Gabi is betegen csinálta végig a Sztárban sztár leszek! harmadik élő show-ját, kérdés, hogy Majkának sikerült-e annyit gyógyulnia, hogy végig tudja ülni a többórás műsort. Nem könnyíti meg a dolgát az sem, hogy véleményt kell alkotnia a versenyzők produkciói után. Ami azért okozhat nehézséget számára, mert garatgyulladással küzd, a beszéd pedig picit sem tesz jót a felső légúti megbetegedéseknek.

A rapper tavaly november kapta el a koronavírust, posztjával megint egy lavinát indított el. Sokan azonnal támadási felületet láttak benne, és azt vélték feltételezni, hogy a Covid támadta meg. Majka szokásához híven nem tartotta magában véleményét.

Garatgyulladásom van. Erre nem jó az oltás. Körömgombára sem, és a biztonsági övet a kocsiban tessék becsatolni, mert az ellen sem véd, ha szemből nekünk jön valaki – mondta viccesen Majka.