RETRO RÁDIÓ

A magyar Terminátor kislánya is Terminátorként jött a világra





November 6-án megszületett Kollár Steve és Kollár-Nagy Klaudia első közös gyermeke. A magyar Terminátorként híressé vált 51 éves világbajnok táncos és felesége december elejére várta első gyermekük érkezését. A kislány viszont egy hónappal előbb jött a világra. A szülés után komplikációk adódtak, de édesapja szerint Lorabella Terminátorként küzdött az egészségéért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.29.
gólyahír

Kollár Steve és felesége, tervezett császárral december 6-ára várták első kislányuk megszületését, ám az élet közbeszólt.

November 5-én, péntek éjjel rohantunk be a kórházba, mert megindult a szülés. Előzetesen az ultrahang felvételeiből láttuk, hogy szép nagy baba, de azért megijedtünk, mert az egy hónappal korábbi szülési időpont nyugtalanító volt. Végül 6-án reggel, 10 óra 22 perckor megszületett, császárral. 2–3 órát volt velünk, úgy tűnt, minden rendben van, aztán egyszer csak az egyik ápoló elkezdett szaladni vele, és mi azt sem tudtuk, mi történik” – emlékezett vissza a szülés napjára Kollár Steve.

A nap, amikor megfordult a világ

A kis Lorabellánál légzési nehézség lépett fel, az orvosok fertőzésre gyanakodtak, ezért inkubátorba került.

Aznap megfordult velünk a világ. Én talán még idegesebb voltam, mint a feleségem, még ő nyugtatott engem. Nagyon nehéz nap volt. De annyian mondták, hogy jó kezekben van, hogy nem lesz semmi baj, hogy ez hatott ránk. Végül 4–5 napig volt inkubátorban, kapott keringésjavítót és antibiotikumot is. November 15-én pedig végre már otthon voltunk együtt, igazi családként” – mondta meghatottan a magyar Terminátorként híressé vált világbajnok táncos.

Lorabella ereje és küzdeni tudása már születése napján megmutatkozott

A kislány – apukája szerint – nagyon nyugodt baba. Imád fürdeni, ritkán sír, és ha éhes is, inkább csak nyöszörög a hangos hiszti helyett.

Nem is értem azokat a rémtörténeteket, amiket meséltek az újszülöttekről, hogy mellettük nem lehet aludni. Úgy látszik, nekünk nagyon nagy szerencsénk van. Hálásak vagyunk az orvosoknak, nővéreknek, barátoknak is, akik segítettek minket ezen a nehéz kezdeti időszakon. Lorabella igazi csoda, és ezt hamar megmutatta a külvilágnak” – tette hozzá Steve, aki azt is elárulta, hogy megérte 51 évet várnia erre a pillanatra.

Elég ritka, hogy valakinek 51 évesen még nem volt se felesége, se gyereke. Én kivártam. A feleségem, Klaudia 29 évvel fiatalabb nálam, de ez egyáltalán nem jelent problémát számunkra, sőt, az első pillanattól tudtam, hogy ő az, akit eddig kerestem”.

A hatos szám bűvöletében

A magyar Terminátor – aki már fellépett az igazi Terminátor, Arnold Schwarzenegger előtt is – egy különös véletlenre is felhívta a figyelmet: a hatos szám jelentése a Kollár-Nagy családban több mint misztikus.

Tavaly október 6-án írtam rá először Klaudiára, idén augusztus 6-án volt az esküvőnk, Lorabella december 6-ra volt kiírva, de november 6-án érkezett. Amit pedig nemrég tudtam meg: a Lorabella név számmisztikai elemzése is 6-os”.





Ezeket olvastad már?
Hihetetlenül gyorsan nő Kulcsár Edina kisfia, meglepte a rajongókat

Hihetetlenül gyorsan nő Kulcsár Edina kisfia, meglepte a rajongókat

Hunyadi Donatella lélegzetelállítóan néz ki a szexi menyasszonyi ruhában

Hunyadi Donatella lélegzetelállítóan néz ki a szexi menyasszonyi ruhában

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás