A 24 éves modell, Lourdes Leon, Madonna legidősebb gyermeke nem először mesélt az újságíróknak gyerekkoráról, de ilyen nyílt őszinteséggel talán még sosem, mikor azt árulta el, miért akart az első pillanatban a saját lábára állni, függetlenedni az édesanyjától, Madonnától. Vallomása szerint ugyanis az énekesnő mindenbe beleszólt, a gyerekeinek nem lehetett mellette önálló akarata – írja a Daily Star.

 

(Photo by Angela WEISS/AFP)

Lourdes elmondása szerint Madonna kontrollmániás, a lánya életének minden területét megpróbálta rendszabályozni, balettórákra kényszerítette, és ahhoz is ragaszkodott, hogy a lány egyszerre több irányba is képezze magát, mert egy hivatás nem ad elég anyagi biztonságot. Lourdes azonban már elég pénzt keresett a középiskola elvégzése után ahhoz, hogy fizesse a saját tanulmányait, valamint lakhatását, ezért nem habozott: azonnal elköltözött az anyjától, és a saját lábára állva független életet teremtett meg magának.

Bár a szigorú Madonna próbálta lebeszélni a lányát a modellkedésről, Lourdes elmondása szerint nagyon okos döntés volt tőle, hogy ezt a szakmát választotta, amit nagyon élvez, és egyáltalán nem zavarja, hogy csak a külsejével hagy nyomot az emberek fejében, ahogy az anyja állította.

Lourdes Leon Madonna és a kubai színész, Carlos Leon kapcsolatából született.