Az előadást az Ausztriai Magyar Szervezetek Kerekasztala által szervezett AchtUngarn fesztivál keretében láthatják az érdeklődők a kétnapos esemény zárásaként 17.30 órától.

A rendezvény célja Magyarország és a Bécsben elő magyar népcsoport bemutatása az érdeklődőknek nyolc műveltségi területen – folklór, művészet, tudomány, történelem, gasztronómia, sport, zene, kultúra – keresztül. Ez egy interkulturális találkozás, de természetesen a jellemzően magyar ételek sem hiányozhatnak majd a fesztivál kínálatából, amelynek védnöke Magyarország bécsi nagykövete. A rendezvényen való részétel ingyenes!

Helyszín: 1020 Bécs, Spenadlwiese 1.

A Magyarországot bemutató fesztiválon a Jókai Színház az egyetlen színházi fellépő. A békéscsabai teátrumban bemutatott Made in Hungária musical szereplőgárdájából Ormándy M. Keve, Nagy Róbert, Kiss Viktória, Puskás Dániel, Király M. Alexandra, Szász Borisz, Laszkó Viktor, valamint Berndt Richárd szh., Bartus Botond szh. és Márki Szabina mutatkozik be Bécsben. Az előadás elengedhetetlen résztvevői a Viharsarok Táncszínház művészei: Mlinár Péter, Gáspár Bendegúz, Fazekas Döníz, Földes Roxána, Oláh Dániel és Tóth Luca. Az AchtUngarn fesztivál záróeseménye lesz a békéscsabai művészek fellépése.