RETRO RÁDIÓ

„Kicsit olyan ez, mintha levágták volna az egyik kezemet!” – Lukács László vallomása





A Tankcsapda frontembere lemondott élete legkedvesebb hobbijáról, mert mint mondja: a bandája és felesége iránt is felelősséggel tartozik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.11.
kendőzetlen őszinteség

Lukács Lászlóról, a Tankcsapda együttes alapítójáról köztudott, hogy nem működik adrenalin nélkül. A zenész a rockzene mellett korábban extrémsportolt is, legnagyobb szenvedélye az ejtőernyőzés volt. Koltay Anna műsorában, a Magas és Mélyben azt is bevallotta, nem a sérülései tántorították el szenvedélyétől, hanem zenésztársai tiltották le róla.

„Két ejtőernyős balesete is volt, azonban nem önmaga miatt, hanem zenésztársai unszolására hagyta abba a veszélyes sportágat örökre. Bár rendszeresen sportol és egészségtudatosan él, már többet nem hódol a zuhanásnak” - mesélte el az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és Mélyben.

Az ejtőernyőzés az egyik legveszélyesebb extrém sport (Képünk illusztráció / Pixabay)

Ha nem zenélnék, talán pilóta lennék, már gyerekkorom óta vonz a repülés. Tíz évig aktívan ejtőernyőztem. Ha rajtam múlt volna, a mai napig ugrálnék, de a zenekarban a többiek átértékelték a dolgot a balesetem után. Miattuk akasztottam szögre az ejtőernyőt. Nehéz volt, mert nem én döntöttem, de felfogtam, hogy igazuk van, és tartom is magam ehhez. Kicsit olyan ez, mintha levágták volna az egyik kezemet” – vallott az adásban élete legnehezebb elhatározásáról Lukács Laci, aki három évvel ezelőtt megnősült, így már nemcsak zenésztársai, hanem felesége miatt is vigyáz magára.

Lukács László középen, hétköznapi életet él a rock and roll életérzés mellett is (Fotó: Kisalföld)

Magánéletének korai szakaszáról is elárult egy érdekességet az énekes.

Sosem voltam a rock ’n’ roll magányos farkasa, nem vetettem el a gondolatot, hogy egyszer megnősülök. Egy dologban voltam biztos, hogy csak olyan nőnek mondom ki, hogy holtodiglan-holtomiglan, akiről valóban azt gondolom, hogy egy életen át a társam lehet” – hangsúlyozta az adásban Lukács László, akinek bár voltak hosszabb, boldog párkapcsolatai, amíg nem találkozott a feleségével, egy nővel sem érezte úgy, hogy megkérné a kezét. Bár jegygyűrűjét nem mindig hordja, a házasság szentségére kőbe vésett egyezségként tekint. A teljes adás és a korábbi epizódok újranézhetők az M2 Petőfi TV Médiaklik-oldalán.





Ezeket olvastad már?
Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás