Lombikbabával lett teljes a magyar sztárok családja





Nemrég született meg Debreczeni Zita és Gianni kisfia, a pár pedig nem titkolta, hogy a kicsi lombikprogram segítségével fogant, sőt, abból is a tizedik beavatkozás lett sikeres. Nem ők azonban az egyetlen sztárpár, akiknek rengeteg megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, míg végre egy kis orvosi rásegítéssel megfogant a kisbabájuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.10.
Nánási Pál Sági Szilárd Kaszás Géza lombik család Debreczeni Zita gyerek Gianni Béres Alexandra Ördög Nóra

Debreczeni Zita és Gianni

Fotó: Ripost

A házaspár gyermeke, Gianfranco Máté augusztus 28-án, 3850 grammal és 55 centivel jött világra. Zita és Gianni nem tagadták, hogy a családalapításig rögös út vezetett: kisfiuk kilenc sikertelen lombik után fogant meg végül ezzel a módszerrel. Zita annyira kétségbeesett a sok kudarc után, hogy már a telefont sem vette fel, amikor hívták őt a klinikáról. Végül az orvosok a férjével, Giannival közölték az örömhírt, aki csak ennyit mondott a feleségének könnyes szemmel: „Anya leszel!” A házaspár boldogsága most, a fiuk születése után határtalan, életüket bearanyozza a kis csöppség. „Amikor először kezembe adták a kisfiamat, azt éreztem, kinyílt a szívemben egy olyan csakra, ami eddig ismeretlen volt. A szeretetnek olyan formáját ismerjük most meg, amit csak egy apa és anya tud megélni” – mondta el a Mokkában elcsukló hangon Gianni, aki rendkívül büszke a feleségére.

Ördög Nóra és Nánási Pál

fotó: Knap Zoltán/Bors

Ma már két gyermeket nevelnek, a hétéves Micit és a hatéves Vencit, a családdá válásért azonban ők is megküzdöttek. Nóra és Pali éveken át sikertelenül próbálkoztak, míg végül több beültetés után pozitív lett a műsorvezető terhességi tesztje. Pedig Nórát korábban meddőnek nyilvánították, egy müncheni reptér mosdójában azonban szembesült élete legcsodálatosabb hírével. " Ott a repülőtéren megcsináltuk a tesztet, és bár ezután még millió baj jöhet, de azt tudtam, hogy ha egyszer ez a teszt pozitív, akkor az a gyerek meg fog születni" - fogalmazott Friderikusz Sándor műsorában Nóra, aki miután megtudta az eredményt, férjével fél órán át kéz a kézben sírtak a boldogságtól.

Kaszás Géza és Zsuzska

Fotó: DFP

A színésznek és feleségének, Zsuzskának sok évnyi próbálkozás után 2009-ben született meg kisfia. A pár ugyancsak a lombikprogramnak köszönheti Nimródot, miután Géza feleségének egy korábban jelentéktelennek tűnő egészségügyi probléma miatt nem sikerült természetes úton teherbe esnie. Kisfiuk születése után már természetes úton fogant a második gyermekük, Lilla 2010-ben jött a világra.

Béres Alexandra és Krisztián

Fotó: Instagram

A fitneszedző és férje éveken át szerettek volna családot alapítani, ami végül a lombikprogramnak köszönhetően sikerült. Vallják, hogy nekik nem lehetett volna gyermekük, ha nincs ez a modern eljárás. Ennek hála azonban két gyönyörű lányuk született: Panna ma már tíz, Flóra pedig hatéves, és a szülők életük legnagyobb ajándékának tekintik őket. „Egy gyermek születése a családban csak jót, örömet és szeretet hoz, ezért bátran biztatok mindenkit, aki fél belevágni a procedúrába. Tudom, sokan félnek és el vannak keseredve, én ezért is vállaltam fel a nyilvánosság előtt, hogy a leendő szülők minden segítséget megkapjanak, ami ahhoz kell, hogy elkezdjék a programot” – mondta el 2017-ben a Ripost-nak Alexandra.

Sági Szilárd és Szilvia

Fotó: Ripost

Öt éven keresztül próbálkoztak, míg végül 2015 januárjában megszületett Szilárd és Szabolcs. Az ikerfiúk igazi családdá kovácsolták a házaspárt, akik mindenkit arra biztatnak, hogy vágjanak bele a procedúrába, hiszen az eredmény mindenért kárpótolja őket. Korábban bevallották, hogy ha nem sikerült volna a lombikprogram, akkor az örökbefogadástól sem zárkóztak volna el.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás